Mi smo outdoor turistička agencija iz Bosne i Hercegovine

Mi smo outdoor turistička agencija iz Bosne i Hercegovine

Outdoor Tara Tim

Outdoor Tara Tim

Izazovite sebe i pomaknite granice

Ponosni smo što od 2014 godine dijelimo nezaboravne kanjoning avanture sa posjetiocima Nacionalnog Parka Sutjeske. Našu kompaniju vode Davor i Branko, oni su i osnivači agencije Outdoor Tara, obojica rade dugi niz godina kao vodiči u kanjoningu. Kako bismo olakšali pronalaženje informacija o dnevnim kanjoning izletima u Bosni i Hercegovini, napravili smo ovaj veb sajt. Kanjoning kao nova vrsta adrenalinskog turizma je naša strast i najfokusiranija aktivnost. Ako ste zainteresovani za aktivnosti na rijeci Tari kao što su rafting ili kajaking na divljim vodama pogledajte ponudu na našoj Outdoor Tara web stranici.

Snowboarding

Kako radimo?

Naš najvažniji zadatak je da osiguramo da se osjećate bezbjedno i steknete nova iskustva na ovoj aktivnosti. Naš tim ima dugo iskustvo u kanjoningu i ima detaljno poznavanje rejona i stručnjaci su u svojoj oblasti. Razumijemo da izazov znači različite stvari za različite ljude, tako da bi trebalo da budete u mogućnosti da izaberete svoju avanturu.

Adrenalinske outdoor avanture

Kad god naša putovanja imaju karakteristike koje mogu biti pomalo izazovne za vas, naši vodiči će vam ponuditi alternative tako da vam bude udobno. Cilj je da vam pomognemo da pronađete svoj izazov dok ste u svojoj zoni udobnosti i zabavljate se. Važno je napomenuti da svi naši vodiči pričaju engleski i da su licencirani od strane međunarodne kanjoning organizacije ICO pro.

 

Kontaktirajte nas
Oseti avanturu

Zašto
Outdoor Tara

Outdoor Tara je tim stručnjaka koji imaju dugogodišnje iskustvo u organizovanju avantura na otvorenom uz vrhunsku uslugu.

  • Vode vas najiskusniji i najkvalifikovaniji vodiči u Bosni i Hercegovini.

  • Napravite lijepe uspomeneu svom životu koja će trajati zauvijek!

  • Dobijte najbolju vrijednost i profesionalne usluge za vaš novac.

  • Ne zaboravite, Život je velika avantura i putovanje s Nama svakako treba da bude dio toga!

Pogledajte aktivnosti
Oseti uzbuđenje

Outdoor Tara

Oseti uzbuđenje

Outdoor Tara

podijelite strast

Drugi o nama

star rating  Absolute recommend the team from outdoor Tara We did the long canyoning tour through the Hrcrvka Canyon with Branko and Davor. Above all, the equipment they provided was top... read more

Nils
1 Septembra, 2021

star rating  What a great day !
We booked a canoe day trip with Tara Outdoor and it was amazing !
The team is so nice, reactive, funny and here for... read more

clemence_npn
29 Jula, 2021

star rating  I wanted to go canyoning and I chose to go with this company, staff was friendly n the guides were very informative about both the canyon n the route and... read more

Muheeb A
1 Augusta, 2021