Project Description

Kombo Avantura

Tri puna dana aktivnosti u kojima ćete se sjediniti sa prirodom i osjetiti sve njene čari. Kanjoning, rafting, hajking su spojeni u jednu uzbudljivu adrenalinsku avantura koja vas ostavlja bez daha.

Rafting

Prvodnevna avantura počinje raftingom po divljim vodama klisure rijeke Tare, koja je urezana u drugi najdublji kanjon na svijetu (1300m) izuzetne ljepote.

Hajking

Sljedećeg dana prolazimo do Nacionalnog parka Sutjeska gdje posjećujemo jedinstvenu prašumu Perućica na podnožju planine Maglić, odakle nastavljamo pješice starim planinskim planinarskim stazama do glacijalnog jezera okruženog planinama.

Kanjoning

Trećeg dana avanturu ćemo završiti kanjoningom u kanjonu rijeke Hrčavke (Nacionalni park Sutjeska). Prva dva dana pripremali ste se za ovo jedinstveno iskustvo i avanturu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Naravno, uz naše licencirane i iskusne vodiče savladat ćete svaku prepreku i uživati u svakoj minuti provedenoj u netaknutoj prirodi.

Pridružite nam se u epskoj kombiniranoj avanturi i istražite jedno od najspektakularnijih mjesta na svijetu.

CIJENA ARANŽMANA: 312€ / 609BAM

 

REZERVIŠI SADA

INFO

 • Trajanje aranžmana: 4 dana

 • Lokacija: Kanjon rijeke Tare-NP Sutjeska – BiH

 • Trajanje raftinga: 3h-4h

 • Trajanje hajkinga: 4h – 5h

 • Trajanje kanjoninga: 2h – 3,5h

 • Sezona: 1 April – 31 Oktobar

 • Ponijeti: kupaći kostim i peškir, plaćanje kešom

 • Svaki učesnik treba da dostavi visinu , težinu i broj obuće prilikom rezervacije

Uključeno u cijenu:

 • Sva potrebna kanjoning i rafting oprema

 • Profesionalni vodiči

 • 3 noćenja

 • 9 obroka

 • Sav transport u toku aranžmana

 • Slike i video ( gopro)

 • Sve takse i osiguranja

 • Ulaznice za Nacionalni park

 • Besplatan parking

 • Aranžman se može mijenjati, kombinovati sa aranžmanima iz naše ponude

O KOMBO AVANTURI

 

 

1. Dan

U popodnevnim časovima vas ocekujemo u našem baznom kampu gdje možete da se opustite uz logorsku vatru i uživate u večeri i naravno noćenje u planinskim bungalovima.

2.Dan

Nakon domaćeg doručka zadužujete opremu za rafting. Slijedi vožnja u kanjon Tare koja traje nekih 40-ak minuta, gdje vas na polaznoj tački raftinga vodiči upoznaju sa opremom i tehnikama veslanja i glavnim pravilima na čamcu . Uz vašeg licenciranog IRF vodiča vi ćete uspješno savladati najuzbudljiviji dio rijeke Tare, i uživati u čarima bistre kao suza rijeke i njenog veličanstvenog kanjona. Sam rafting traje nekih 2h do 4h zavisno od nivoa vodostaja i vremenskih uslova. U tom periodu pravimo jednu do dvije pauze za kupanje na prelijepim pješčanim plažama kao i za avanturiste imamo vrhunska mjesta za skakanje koje je rijeka uklesala u stjene kao prirodne skakaonice. Rafting završavamo u našem baznom kampu gdje nas čekaju domaći specijaliteti za ručak i večeru, te odmor za predstojeći dan.

3.Dan

Doručak do 9h i pripema za čitav dan u planini. Vozilima dolazimo do Nacionalnog parka , tu na kratko posjećujemo prašumu i vidikovac na vodopad Skakavac. Nakon toga nastavljamo vozilima par kilometara do Prijevora podnožja planine Maglić, odakle nastavljamo pješke (oko 2h) do jezera. Na jezeru pravimo pauzu (1h-3h) za ručak i kupanje u zavisnosti od želja gostiju i vremensakih uslova.

Nakon čega slijedi povratak istom planinarskom rutom do tačke gdje je počeo hiking. Povratak u kamp je u kasnim popodnevnim časovima, gdje uz večeru sabiramo utiske i pravimo plan za najuzbudljiviju avanturu koja predstoji.

4.Dan

Kao i prethodni dan raniji doručak i zaduživanje i upoznavanje nove opreme za kanjoning. Vozilima dolazimo u Nacionalni park Sutjeska u kanjon rijeke Hrčavke. Nakon oblačenja opreme spuštamo se u kanjon nekih 20-ak minuta gdje počinje avantura. Ulazak u kanjon u prijepodnevnim časovima nakon sigurnosne obuke. Na polovini kanjona slijedi mali odmor uz energetski obrok, te nastavak avanture do izlaza iz kanjona kod sela Tođevac. Kanjon obiluje vertikalama (do 10 m), vodopadima, dubokim bazenima i prirodnim vodenim toboganima koje savlađujemo pomoću alpinističke opreme, skokovima (do 5 m) i plivanjem (do 10 m). Kanjoning Hrčavkom je velika avantura puna zabave, raznih izazova koji doprinose poboljšanju vase fizičke spremnosti kao i samopouzdanja.

Nakon povratka u kamp u popodnevnim časovima (17h-18h) i odmora uz ručak vas aranžman se zavrsava. Ukoliko zelite da produzite boravak jos jednu noć i odmorite se moguće je sve organizovati po vasim željama.

Napomena:

Aranžman se može mijenjati, kombinovat i sa aranžmanima iz naše ponude u skladu sa vašim željama!

podijelite strast

Drugi o nama

star rating  We went on a hike around Trnovačko lake. Beautiful scenery! Our guide, Branko, is friendly, kind and knowledgable which made our trip even more enjoyable. Highly recommend!

nevenam951
23 Septembra, 2021

star rating  We had a great day canoeing with Davor, just the two of us with him on the water :) Communication was easy via mail in advance, we stayed on campsite... read more

Urlaubsreise1234
19 Septembra, 2022

star rating  We had a fantastic experience with Outdoor Tara. Branko was kind to help with a hiking experience and we had a day of rafting being the only people on the... read more

ChristinaB4489
31 Jula, 2021
osjeti uzbuđenje

Spremi se za novu avanturu